Snille svigers

Jeg hadde lånt bilen min til søsteren min og mannen hennes da de skulle til nord-vestlandet i bryllup. Typisk at ting skjer når man har lånt ting bort. Vel, aller først skal det sies at speilet på passasjersiden manglet, og har manglet over noen år. Der har jeg bare hatt en midlertidig løsning med sånn speil du klistrer på. Ehm, den løsningen har jeg hatt i 3 år, så den var begynt å bli rimelig slitt. I tillegg virket ikke motoren til vinduene på sjåførsiden, uten at jeg visste hvorfor.

Vel, mens de var på tur, så ramler deler av eksospotten av, så de må stripse den på plass. Det viste seg at det er mye rust på bilen, og dette har begynt å tære på. Og jeg som selvfølgelig ikke har penger til overs for tiden til slike uforutsette utgifter… I tillegg skal jeg ha bilen på EU kontroll i neste måned!

Vel, fortvil ikke, sa de. Tror du ikke mannen til søsteren min har ordnet og styret, så nå virker motoren til vinduene, speilet er byttet ut med en nyere midlertidig løsning, og eksospotten blir ordnet, uten at jeg ser noe til nuller som går ut vinduet!

Snille svigers! Mitt alternativ hadde jo vært avskilting….

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s