Jeg skal til London!

Mamma ble så imponert over ryddingen min tidligere denne måneden, samt det faktum at jeg tok meg tid til å selge det jeg ikke skulle ha, at hun har gitt meg beskjed om at hun skal betale flybilletten til meg. Må finne en billett til en fornuftig pris da, men jeg er helt i hundre over min snille mamma!

Jeg planlegger shopping og severdigheter og annet kult, så om noen av dere har noen forslag til hva man skal finne på, så er det bare å komme med det.

Jeg lurer litt på å gå på en musikal, men er litt usikker på om jeg skal bruke penger på det og hva jeg i tilfelle skal velge. Må innrømme at jeg tenker mest på shoppingen, hvilke butikker jeg skal innom og hva jeg skal se etter. Har en liten fetter, som har spurt om jeg ikke kan ta en tur innom Harry Potter butikken og kjøpe noen effekter til ham. Han hadde spart opp penger og greier. Så, det må jeg vel få både tid til og ikke minst lage plass i kofferten til!

Jeg vet hovedhandlegata er Oxford Street, så jeg prøver å finne et sentralt og billig hotell, så jeg kan gå mest. Men, jeg har også hørt at det ligger en fin outlet ved Wembley Park. Kanskje det hadde vært verdt en tur. Åh, det er så herlig å planlegge!

London

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s